Hírek - Archiv

Magyarország ivartalanított Nemzeti Győztese 2012-ben és 2013-ban egyesületünk cicája: NW'12, NW'13, W.Pr. Charming-Blue Marcus Antonius, THAn, tul.: Tokody Stefánia

Év Macskája, Év Tenyésztője és Év Gazdija

2013. április 13-án Vácott kihirdetésre kerül 2012. Év Tenyésztője, Macskatartója és Macskája, ez utóbbi négy kategóriában: felnőtt, kölyök, kasztrált és házi macska.

Az Év Tenyésztője nyereménye egy szép díj, oklevél, valamint a soron következő alom - a kölykök létszámától függetlenül - ingyenes regisztrációja. A nyertes egy éven keresztül látható majd honlapunkon.

Az Év Gazdija nyereménye szintén egy szép díj, oklevél, valamint egy egyéves az "a macska" előfizetés. A nyertes egy éven keresztül látható majd honlapunkon.

Az Év Macskája négy kategóriájának első helyezettjei ingyenesen vehetnek részt egri kiállításunkon 2013. szeptember 14-15-én, valamint fényképük egy éven keresztül látható majd honlapunkon.

Master-ring

2013. szeptember 15-én Egerben Master-ringet és Double Master-ringet rendezünk. Ezekben a ringekben csak WCF-tagegyesületek tagjai nevezhetik macskáikat. A tagságot igazolni kell, valamint a nevezéshez szükséges eredeti dokumentumot, vagy annak másolatát be kell mutatni a WCF Kiállítási Szabályzata E.4.4. pontja szerint.

Értekezés a WCF-ringről - 2012.

Az "A MACSKA" 2012. március-áprilisi számában írták rólunk: "Hírmozaik"